Gamla Bryggeriets B&B

Charmigt boende på Öland

boka hotell på ÖlandI centrala Köpingsvik på Öland finns charmiga Gamla Bryggeriets B&B. Här bor man i pittoreska rum och får tillgång till en stor, frodig trädgård. Med bara 200 meter till vackra sandstränder blir det knappt bättre. Butiker, minigolfbana, ett flertal restauranger och bageri ligger också nära till hands.

Mellan klockan 8 och 10 serveras frukostbuffé i den mysiga restaurangen, men den som vill kan istället inta den i den sköna trädgården.

Unika gästrum

boka ett hotell på ÖlandDe gamla bryggerilokalerna är idag omgjorda till 3 dubbelrum, 3 familjerum och 1 sällskapsrum. Varje rum har sin egen toalett, samt en TV. Vidare finns det 4 gästrum i bryggeriets huvudbyggnad, dessa delar toalett och TV-rum, samt en stor balkong med fantastisk utsikt över havet. I en annan byggnad, Nelsons hus, finns två alldeles nya dubbelrum av lyxigare sort, i dessa finns egna toaletter, TV och DVD. Sist men inte minst finns 2 stugor att hyra där toalett delas i ett särskilt servicehus, men TV/DVD och handfat finns i varje stuga.

Två nya dubbelrum planeras stå klara hösten 2013.

Klicka här för att se mer hotell på Öland.