Hotel Skansen

Lyx i gammal miljö

boka hotell på ÖlandHotel Skansen är möjligen det ljuvligaste stället på hela Öland, vilket inte säger lite. Här får man maximal komfort i genuin, gammeldags miljö. Hotellbyggnaderna är gedigna, gulmålade trävillor med vita knutar och inredningen är klassiskt elegant.

SPA

Den som vill bli fullständigt bortskäm under sin semestervistelse på Öland njuter av Hotel Skansens SPA där utbildade terapeuter erbjuder ett stort utbud av olika behandlingar.

Sysselsättningar

I anknytning till Hotel Skansen finns pooler, golfbanor och guidade cykelturer i områdets spännande omgivningar, och Ölands Djurpark ligger bara några kilometer bort. Här finns något för alla!

Äta och dricka

Vill man äta och dricka lika flott som man bor så stannar man på Hotel Skansens restaurang vid middagsdags. Här får man dricka champagne ur eleganta glas och äta luxuösa middagar på vita linnedukar i fantastisk miljö. Som bäddat för romantik!

Konferens

boka ett hotell på ÖlandÄven om Hotel Skansen ger intryck av att vara ett romantikens högsäte, vilket det givetvis är, så lämpar sig detta charmiga hotell också för möten och konferenser. Här finns högteknologiskt utrustade konferenslokaler och mysiga mingelrum som bäddar för minnesvärda mötesresor.

Klicka här för att se mer hotell på Öland.